Handlekurv

0

Ukategorisert

Vilkår for storkunderabatt for private hos AS PCVerkstedet

  • Storkunderabatt for private oppnås for et helt år fra det øyeblikk samlet/ oppsamlet kjøp overstiger kr 30.000 siste 12 måneder for privatpersoner. Rabatten er på 10%, og gjelder på alt vi tilbyr av varer og tjenester. Plukk og miks ?.
  • Vår nettbutikk www.pcsalg.as viser alt vi har på lager til enhver tid med priser, antall og informasjon.
  • Ordningen gjelder fra og med 02.03.2020, og varer inntil vi gir notis om annet.
  • Det vil si at dersom du i dag handler for kr 15.000, er du halvveis til å få innfridd våre vilkår som storkunde, men du vil ikke få aktivert noen av storkundefordelene før du har kjøpt varer eller tjenester for til sammen kr 30.000 i løpet av siste 12 måneders periode.
  • Potten på kr 30.000 kan bygges opp av alt du betaler for hos AS PCVerkstedet i løpet av en 12 måneders periode – uansett om det er kjøpt på tilbud eller ikke. Det kan gjerne være et arbeidslag eller en familie som går sammen om å opparbeide den magiske grensen – men alt må kjøpes av og faktureres til samme privatperson, og det er denne personen som må fremstå som kunde for handler i storkundeprogrammet.
  • Når du overskrider grensen for kjøp for disse kr 30.000, får du 10% på alt av varer og tjenester fra oss i påfølgende 12 måneder fra den datoen, og du vil da få utlevert et rabattbevis med gyldighetsperiode påført.
  • Første rabatt inkluderer det siste kjøpet du gjorde, som gjorde at du kom over kr 30.000. I praksis betyr det at du kan oppnå storkundefordeler kun ut fra kjøpet av en grom gaming-PC, og få 10% i ekstra fratrekk ut fra priser som antakelig allerede er nedsatt!

Fravikelse og begrensninger:

  • Storkundefordeler kan bare bygges av det som til enhver tid er lagervarer hos AS PCVerkstedet på kjøpstidspunktet.
  • Storkundefordeler kan ikke innbefatte varer/ tjenester som ikke er gjort opp for.
  • Personer som misligholder betalinger og økonomiske krav fra AS PCVerkstedet, er utelukket fra vårt storkundeprogram.

Med vennlig hilsen Jan Eivind og Trond i AS PCVerkstedet. 02.03.2020.